Stylecenter.si

Axami spodnje perilo

Zgodovina blagovne znamke:

Čutno razkošje.

Axami je proizvajalec luksuznega ženskega perila.

Kolekcije so očarljive z vezeninami, čipkami, satenom, bogastvom barv ter motivov. Sedaj lahko uživate v vseh odtenkih bele, črne, rdeče, roza, zelene, modre in še veliko več…

Kolekcije se razlikujejo po okraskih, kot so: volančki, loki, čipke in izjemen nakit. Te zapeljive ponudbe so hkrati ljubke in elegantne.

Kolekcije obsegajo:

PUSH-UP nedrčke, ki lepo oblikujejo prsi;

tangice, kratke hlače, hlačke

Pasove in ​​nogavice;

Korzete;

Babydolls;

dodatki: rokavice, maske, peniuars;

Da bi izpolnili pričakovanja žensk s široko domišljijo, ustvarjamo drzne in seksi kolekcije, ki so tudi izjemne in edinstvene.

Ob upoštevanju potreb naših strank sledimo najnovejšim modnim trendom in sodelujemo na modnih revijah (Pariz, Lyon). Zadovoljstvo naših strank nas motivira in navdihuje naše delo.

Naša prednost je vsekakor dolgoletna izkušnja – na trgu obstajamo že skoraj 2 desetletji. To nam omogoča, da se kreativno prilagodimo potrebam in pričakovanjem naših strank.

Materiali, ki jih uporabljamo

Blagovno znamko Axami opredeljujejo prefinjen dizajn, očarljivi okraski, zapeljive čipke in klasična primeri. Luksuzne tkanine, uvožene pretežno iz Italije, Španije, Francije in Avstrije, pomagajo oblikovalcem Axami ustvariti kolekcije, ki so edinstvene. S skrbjo za vsako podrobnost, naj bi blagovna znamka postala ena najbolj cenjenih na mednarodnem trgu.

Naši izdelki so izdelani iz najbolj občutljivih tilov, izjemnih vezalk in gladkega satena. Mikrofibra in bombaž zagotavljajo edinstveno mehkobo in perilu omogočajo popolno prileganje telesu ter zagotavljajo udobje nošenja.

V interesu zdravja in udobja naših potrošnikov je AXAMI uporabil inovativno tehnologijo Trevira Bioactive ®. S srebrovimi ioni, ki so vgrajeni v polimer vlaken, je omogočen učinek antibakterijske zaščite, ki aktivno ščiti telo pred rastjo bakterij, ubija vonjave in pušča občutek svežine. Material, ki se uporablja v spodnjem perilu, je hkrati popolnoma varen in ne povzroča alergij.

Kraljevi sijaj srebra vam pomaga, ne le skrbeti za svoj videz, temveč tudi za zdravje in udobje. To je luksuzna ponudba za ženske, ki cenijo najboljšo kakovost, edinstvene rešitve in čudovite modele. To je AXAMI-jeva ponudba za ženske, ki si vedno želijo več – imajo visoka pričakovanja do sebe in vseh stvari, s katerimi se srečujejo.

Dotik perila na koži je izjemno intimen. Naša naloga je zagotoviti, da je ta dotik poseben. Učinek naših prizadevanj so vizualno neverjetni in sodobni izdelki, prilagojeni vašim potrebam in potrebam vašega telesa.

Dodaj odgovor